Suikerspin Mocktail

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Suikerspin
Spa rood
Frambozen limonade

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Feestelijk Roze

Directions

Suikerspin Mocktail

De jaarwisseling is een feestelijk gebeuren, vooral voor kinderen. Het is spannend als ze uit een champagneglas mogen drinken, of het nu appelsap of kinderchampagne is. Maak deze jaarwisseling nog spectaculairder met een Suikerspin Mocktail in een champagneglas. Het is onwijs makkelijk te maken, heerlijk zoet voor de kids en je hebt maar 3 ingrediënten nodig.

Het idee voor deze mocktail ontstond toen ik een foto tegenkwam van een cocktail die ik ooit in Toronto had gedronken, de Cotton Candy Politan. Een cosmopolitan met suikerspin erin; het zag er onwijs spectaculair uit en was ook nog eens lekker. Suikerspin is over het algemeen een succes bij kinderen vanwege de zoete smaak en de grappige structuur die in je mond wegsmelt. Wat is er nu niet leuk aan? Precies! Het leek mij dus een geweldig idee voor een kindercocktail zonder alcohol, oftewel een mocktail.

Maar geloof me, niet alleen de kinderen zullen hiervan genieten. Het is ook een fantastisch drankje voor een babyshower of gewoon voor zwangere gasten op een feestje. Dus, voeg spa rood, suikerspin en frambozenlimonade toe aan je boodschappenlijstje voor de jaarwisseling!

Tip: Als je kind niet van bruiswater houdt, kun je het vervangen door normaal water. De suikerspin op het glas blijft hoe dan ook het belangrijkste voor ze!

 

 


Maak je een van de recepten van Kidshoekje en deel je dit op social media? Vergeet dan niet @kidshoekje en #kidshoekje te vermelden. Zo zie ik ook jouw bericht, iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Schenk een klein laagje limonade in de glazen en maak deze af met spa rood tot 3/4 van het glas. | Doe een pluk suikerspin in het glas voor de smaak. Hierdoor gaat het drinken ook bruisen. | Garneer het glas met leuke rietjes en nog eens een grote pluk suikerspin.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Fruit vuurpijlen | Babies Kitchen
previous
Fruit vuurpijlen
Baby Tomatensoep | Babies Kitchen
next
Baby Tomatensoep

Add Your Comment