180 gram lichte basterd suiker | |
200 gram Paas M&Ms (of gewone) | |
50 gram witte chocolade druppels | |
115 gram ongezoute boter | |
1 tlp vanille | |
200 gram bloem | |
1 ei | |
1/2 tlp bakpoeder | |
snufje zout |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Ook lekker als het niet Pasen is!
Mijn man en ik zijn dol op brownies. Mijn huidige favoriet OREO brownies zal ik rond moederdag delen. Geloof mij alle moeders (en de rest die van chocolade houden) willen dit! Helaas (of gelukkig, hoe je het bekijkt) vind Logan Chocolade niet zo lekker. Wat resulteerd dat ik heel af en toe wel Blondies maak. Witte chocolade vind hij namelijk wel lekker. Gezien het Paasweekend voor de deur staat besloot ik Witte Chocolade Paas M&M Blondies te maken. Blondies met paas M&Ms er doorheen. Uiteraard is dit een recept niet alleen perfect voor Pasen. Het hele jaar rond kun je dit maken. Paas M&Ms zijn er dan wel weer niet het hele jaar rond, dus dan kun je ook gewone M&Ms gebruiken.
Zelf heb ik toch echt de voorkeur aan brownies, maar af en toe blondies zijn ook lekker. Vooral als ik mijn kids er ook gelukkig kan maken.
Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. | Vet een vierkante bakvorm in met bakspray of boter. Doe wat bakpapier in de vorm. |
2
Done
|
Smelt de boter in een magnetron bestendig bakje. Ongeveer 30-40 seconde. | In een kom geschikt voor een mixer meng de boter, suiker, ei en vanille. Mix alles goed door elkaar. | Voeg de bloem en de bakpoeder toe en mix tot je een goed gemengd deeg hebt. |
3
Done
|
Hou een handje M&Ms appart en vouw met een spatel de rest van de M&Ms en witte chocolade druppels door het deeg. | Doe het deeg in de bakvorm. Duw het deeg glad en gelijk over de vorm met de achterkant van een natte lepel. | Verdeel de overige M&Ms over de bovenkant van het deeg. Duw ze lichtjes aan. |
4
Done
|
Bak de blondies voor 20-25 minuten tot de randen goudbruin beginnen te worden. | Laat de Paas M&M blondies iets afkoelen voor je hem aansnijd. |