80 gram broccoli | |
80 gram sugar snaps | |
40 gram kip |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
7+ maanden
Sugar Snaps gebruik ik zelf eigenlijk alleen maar voor wok gerechten thuis. Ik had echter zo’n grote zak in huis dat ik besloot wat te bewaren voor de kleine man zijn hap. Ik mengde het met broccoli (ook zo’n wok groenten) en kip (perfect stukje vlees voor in de wok). Weer eens wat anders dan sperziebonen die sugar snaps.
1
Done
|
Snij de broccoli roosjes klein. Snij de sugar snaps in reepjes. Snij de kip in blokjes. |
2
Done
|
Kook of stoom de groenten en kip 20 minuten. Zorg ervoor dat de kip gaar is anders moet het nog wat langer. Bewaar 3 etlp kookvocht en giet de rest af. Pureer de groenten en kip zo fijn als de kleine foodie aan kan. |
3
Done
|
***Bewaren: - Koelkast: 2 dagen |