120 gram Pompoen | |
100 gram Pastinaak | |
1 cm Gember | |
50 gram Kabeljauw |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
9+ maanden
De soms vreemde combinaties in smaken en ingrediënten die op Babies Kitchen voorbij komen, bedenk ik niet altijd zelf. Als ik heel graag met een ingrediënt wil werken ga ik op zoek naar leuke vooral onbekende smaak combinaties op Pinterest. Als ik een combinatie heb gevonden dan geef ik natuurlijk ook waardering door ze te noemen. Helaas, in het geval van dit hapje Pompoen, Pastinaak en Gember heb ik geen idee bij wie ik het voorbij heb zien komen. (SCHAAM!) Ik heb me gek gezocht in combinatie met de categorie ‘baby food’ , maar tevergeefs. Mijn excuses hiervoor. Mocht je het vinden, laat het achter in een comment.
Wel bedacht ik dat bij deze combinatie wel kabeljauw pasten. Over het algemeen maak ik het liefst babyhapjes met zalm, naar mijn idee zitten daar gewoon meer bouwstoffen voor de kleine in dan andere vissen vooral witvissen. Ik had echter bedacht ik ga vissticks voor de kleine maken (moet ik altijd nog doen overigens, wie weet is morgen die dag!) dus besloot ik in ieder geval wat kabeljauw aan dit gerecht toe te voegen voor een lekker vis maaltje.
1
Done
|
Schil de pompoen en pastinaak en snij ze in stukjes. Schil de gember en snij het heel klein. |
2
Done
|
Snij de kabeljauw in kleine stukjes. |
3
Done
|
Kook of stoom de groenten en vis 20 minuten. Bewaar 3 etlp kookvocht en giet de rest af. |
4
Done
|
Bewaren: - Koelkast: 3 dagen |