Virgin Pina Colada Smoothie

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100 gram Ananas (vers of diepvries)
1 Banaan
150 ml Kokoswater
1 tlp Kokosrasp

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

9+ maanden

Directions

Virgin Pina Colada Smoothie

De zomer is voorbij! Echt? Gister zou de laatste Zomerse dag van het jaar zijn geweest. Laten we hopen dat hier en daar nog deze maand wat droge 20 graden dagen komen. Om toch nog een beetje zomer in huis te houden kocht ik een ananas en twee kokosnoten. Een ananas is al een dingetje om te snijden, maar zo lekker als het vers is. Kokosnoten daarin tegen is een heel nieuw verhaal voor mij. We hebben YouTube er maar bij gepakt om te kijken hoe we te werk moesten gaan.

Uiteindelijk na wat zwoegen ging het en hebben we heerlijk vers kokosnoten water en vruchtvlees, maarja wat gaan we er mee maken. Op Instagram stelde ik die vraag en kreeg de suggestie voor pina colada. Mmm heerlijk. Brengt me meteen naar een heerlijk strand of in een hangmat met een verfrissende pina colade in mijn hand! Maja ik zat natuurlijk meer te denken aan een recept geschikt voor baby’s.

Toen dacht ik waarom ook niet een pina colada. Okay dan min de rum en ijs, maar een babyhapje variant van de pina colada, de baby virgin pina colada!

Familie Colada

Verdubbel of drie-dubbel het recept en het hele gezin kan genieten van deze zomerse tropical smoothie. Even net als je baby met je gedachten op een wit strand onder de palmbomen.

Steps

1
Done

Pel de banaan.

Snij de banaan en ananas in stukjes.

2
Done

Doe alle ingrediënten in een blender en pureer.

3
Done

Serveer de Baby Virgin Pinacolada als fruithapje of als smoothie in een herbruikbare knijpzak of beker.

4
Done

Bewaren:

max 2 dagen koelkast (vanwege de banaan!)
2 maanden vriezer

***De puree kun je in een ijsblokjes vorm gieten en in vriezen voor later gebruik. Heb je de ijsblokjesvorm weer nodig, haal de blokjes puree uit de vorm en bewaar de puree blokjes in een afsluitbaar zakje in de vriezer.

Voor gebruik, haal het aantal gewenste blokjes uit de vorm en laat ze compleet ontdooien of doe ze even 30 seconden in de magnetron.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

previous
Zoete Aardappel met Aubergine en Witvis
Quinoa met Bieten en Aardbei babyvoeding
next
Quinoa met Bieten en Aardbei

Add Your Comment