Babyproof Prei Schotel

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

80 gram prei
2 stuks aardappels
20 gram gehakt
1/2 paprika
1/2 tlp kerrie poeder

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

9 maanden

Directions

Babyproof Prei Schotel

Eigenlijk kook ik zelf nooit met pakjes en zakjes. Er zijn echter een aantal uitzonderingen zoals Kerrie-Prei Ovenschotel. Ik koop het zakje, kook het en elke keer weer denk ik bah veel te zout. Binnenkort ga ik dus echt eens mijn eigen variant uitproberen om hem net zo lekker maar minder zout te maken. Terwijl ik dus het zakje en het gerecht aan het maken was dacht ik deze ingrediënten mag Parker ook min het zakje. Ik besloot voor haar een babyproof prei schotel te maken. In plaats van de zoute kruiden uit het zakje zou ik dan kerrie poeder gebruiken.

Mijn smulpaapje vond het uiteraard heerlijk, want wat lust zij niet. Ik ben dus nu gedreven om binnenkort eens voor het hele gezin dit recept uit te werken zodat we het zonder zakjes kunnen maken.

Met welk zakje of pakje kook jij nog wel eens en zou je liever een recept van willen? Let me know!

 


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Was de prei en snij in ringen. | Schil de aardappels en snij in stukjes. | Was de paprika, verwijder de steel en zaadlijst en snijd in stukjes. | Rul de gehakt in een klein beetje olie samen met de kerriepoeder in 8 minuten gaar. | Kook of stoom de prei, aardappels en paprika in 20 minuten gaar. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de groenten met de gehakt en de kookvocht tot de gewenste substantie.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

pompoentaart | Babies Kitchen
previous
Pompoentaart
Vegetarische Pompoen Curry | Babies Kitchen
next
Vegetarische Pompoen Curry

Add Your Comment