Caesar Dressing (Zonder Ansjovis)

0 0
Caesar Dressing (Zonder Ansjovis)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

120 ml mayonaise
1 eetlepel mosterd
1 theelepel knoflookpoeder
1 eetlepel worcestershire saus
1 eetlepel witte wijnazijn
1 eetlepel citroensap
20 gram + Extra Parmezaan (geraspt)
50 ml olijfolie
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel peper

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Caesar Dressing (Zonder Ansjovis)

Ik lust echt wel vis en eet ik in een restaurant dan zou ik zonder twijfel of zonder vragen de caesar dressing bij mijn salade eten, maar om het zelf te maken? Dan maak ik liever een caesar dressing zonder ansjovis.

Ansjovis is zo’n vis waarvan je moet houden. Het is zoutig, maar dat is precies de reden dat ik het niet zo lekker vind. Zit het ergens doorheen heb ik er absoluut geen probleem mee. Kan ik het ontwijken, dan doe ik dat en zo is deze dressing ontstaan. Als je kookt en je kunt het een beetje, moet je altijd je eigen weg volgen. Zie je een ingrediënt die je niet lekker vind: vervang het of laat het weg. Uiteraard is het soms moeilijker dan anders, maar vind een weg.

 


Bekijk ook eens:

Steps

1
Done

Voeg alle ingrediënten in een kom en roer door elkaar. | Gebruik direct of bewaar in de koelkast.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Citroen Ricotta Spaghetti - Kidshoekje.nl
previous
Citroen Ricotta Spaghetti
Vegetarische Caesar Salade Wrap - Kidshoekje.nl
next
Vegetarische Caesar Salade Wrap

Add Your Comment