Kerrie-Eiersalade

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 eieren
1 theelepel mosterd
2 eetlepels yoghurt (plantaardig)
paar takjes bieslook
1/4 theelepel kerriepoeder
1/4 theelepel peper
1/4 theelepel zout
2 eetlepels olijfolie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cuisine:

    Directions

    Eieren horen bij Pasen, dus heb je er nog geen genoeg van maak dan eens deze kerrie-eiersalade. Ook lekker voor de brunch, lunch of borrelplant.

    Kerrie-Eiersalade

    Tijdens de eerste weken van mijn eliminatie-dieet probeerde ik tal van nieuwe recepten uit. Recepten die ik zelf bedacht met de ingrediënten die ik wel mocht. En recepten uit het boek waarmee ik het dieet volgde:  Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer.  Een van die recepten was deze kerrie-eiersalade. Ik heb al jaren iets tegen eiersalades, ooit ziek van geweest, maar nu wou ik deze toch proberen. Gelukkig maar want hij is lekker. En dan denk je misschien kerrie, dat is nou niet een kidsproof kruiden?! Er zit maar een snufje in dit recept voor net dan kleine beetje extra en daarmee prima voor kids om ook te eten. Als ze niet zoals die van mij eerst alle eieren al op eten.

    De eiersalade is lekker op een cracker, brood of op de borrelplank.


    Steps

    1
    Done

    Breng een pan water met de eieren aan de kook. | Kook de eieren 8 minuten hard. | Laat de eieren schrikken en pel ze. | Snij de eieren fijn. | Was en snij de bieslook fijn.

    2
    Done

    In een kom meng de eieren met de mosterd, yoghurt, kerriepoeder, zout, peper, olie en bieslook door elkaar. | Serveren !

    wendy panse-moedt

    Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

    Paashaas Kaascroissant voor het Paasontbijt
    previous
    Paashaas Kaascroissant
    Uit de Oven Boursin Pasta - Kidshoekje.nl
    next
    Boursin Pasta (TikTok Viral)

    Add Your Comment