Paksoi en koolrabi met pagasiusfilet

0 1

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2-3 eetlepels Rijst
150 gram Koolrabi
2 takken Paksoi
paar blaadjes Koriander
80 gram Pagasiusfilet

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

7+ maanden

Cuisine:

    Directions

    Paksoi en Koolrabi met Pagasiusfilet

    Aziatische smaken gaan heel goed met vis. Misschien nog wel beter dan met vlees of kip. Roerbakken is natuurlijk een van de makkelijkste Aziatische gerechten en waarom juist niet dit gebruiken voor babyvoeding. Maak eens een babyhapje met groenten die typisch in de Aziatische keuken worden gebruikt. Plus combineer deze met een lekker stukje vis. Wat dacht je van paksoi en koolrabi met pagasiusfilet.

    Witvis is natuurlijk heel toegankelijk voor kinderen. Je baby is echter nog niet kieskeurig dus ook een zalm zal ik zeker aanraden om meteen mee te beginnen.  Voor groenten heb ik dus voor paksoi en koolrabi gekozen. Wat rijst erbij en je hebt een maaltijd waar eigenlijk zo het hele gezin van kan genieten. Misschien alleen voor de oudere in het gezin nog wat saus erbij roerbakken. Is je baby al rond 9-10 maanden dan zou je ook een halve theelepel van een sausje er door heen kunnen doen. Let wel op dat het niet te zout is!

     

    Steps

    1
    Done

    Breng een pannetje water aan de kook.

    Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

    Giet de rijst af en zet het opzij.

    2
    Done

    Schil de koolrabi en snij deze klein.

    Spoel de paksoi af, snij de onderkant van de steel af en snij de rest klein.

    Spoel de koriander af.

    Snij de pangasiusfilet klein.

    3
    Done

    Kook of Stoom de paksoi, koolrabi, koriander en vis 20 minuten.

    Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af.
    Pureer de groenten en vis zo fijn als je zelf wilt.

    4
    Done

    Serveer de groenten puree met de rijst.

    5
    Done

    Wil je de groenten vis puree bewaren (zonder de rijst):
    koelkast - 3 dagen
    vriezer - 2 maanden

    wendy panse-moedt

    Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

    bananenbrood recept
    previous
    Bananenbrood
    aardbei, limoen en munt fruitwater (Babies KItchen)
    next
    Aardbei, limoen en munt fruitwater

    Add Your Comment