Pesto Bladerdeegrolletjes

1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 rol (270 gram) verse bladerdeeg rol
4 etlp pesto
2 etlp Parmezaanse kaas
1 ei

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

party snack

Directions

Pesto Bladerdeegrolletjes

Ken je dat,dat er een borrel op het kinderdagverblijf is of school en jij iets te enthousiast zegt “ik breng wel wat”. Op de dag zelf denk je dan nog S* ik zou wat maken. Ik ben zo’n enthousiasteling. Parker had een nieuwjaarsborrel en tot twee keer toe wist ik heel enthousiast tegen haar juf te zeggen. Wij komen en ja ik maak wel wat hoor! Waar vind je de tijd? Nou hup in 15 minuten pesto bladerdeegrolletjes en je bent klaar.

Zelf ben ik al nooit zo van die borrels. Kinderen gillen en rennen door elkaar. Eigenlijk ken je geen een ouder, want iedereen brengt en haalt hun kids op een ander tijdstip. Maar toch voel je je verplicht om te gaan en als je zo stom bent als ik ook nog eens wat te maken. Normaal heb ik op vrijdag juist tijd om de keuken in te stappen. Deze vrijdag echter had ik iets te geplant, plus ik moest het maken voor Logan uit school zou komen. Van mijn verjaardag had ik nog bladerdeeg liggen dus dacht dat is lekker makkelijk en snel.

Zoet of Hartig? Een borrel dus ik doe wel hartig. Potje pesto, oh ook nog wat parmezaan: Voila een vegetarisch hapje die ik zo heb gemaakt. Your Welcome!

 


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 200 graden. | Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2
Done

Rol de bladerdeeg ui. | Besmeer de bladerdeeg met pesto, maar hou aan de lange randen een stuk vrij. | Verdeel de parmezaan over de pesto. | Rol de bladerdeeg op zodat je een lange rol hebt. |

3
Done

Klop het ei los in een kommetje. | Besmeer de rol met het eimengsel. | Snij de rol in stukjes van 1,5/2 cm dik | Leg de rolletjes op de bakplaat. | Zet de bakplaat in de oven voor 12-14 minuten tot deze goudbruin zijn. | Zowel koud als warm lekker.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Zoete Aardappel Puree | Babies Kitchen
previous
Zoete Aardappel Puree [Babyvoeding]
Snelle Wokmaaltijd met Kip Schnitzel | Babies Kitchen
next
Snelle Wokmaaltijd met Kip Schnitzel

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment