Pompoen en Pastinaak met Kabeljauw

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

120 gram Pompoen
100 gram Pastinaak
1 cm Gember
50 gram Kabeljauw

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

9+ maanden

Directions

De soms vreemde combinaties in smaken en ingrediënten die op Babies Kitchen voorbij komen, bedenk ik niet altijd zelf. Als ik heel graag met een ingrediënt wil werken ga ik op zoek naar leuke vooral onbekende smaak combinaties op Pinterest. Als ik een combinatie heb gevonden dan geef ik natuurlijk ook waardering door ze te noemen. Helaas, in het geval van dit hapje Pompoen, Pastinaak en Gember heb ik geen idee bij wie ik het voorbij heb zien komen. (SCHAAM!) Ik heb me gek gezocht in combinatie met de categorie ‘baby food’ , maar tevergeefs. Mijn excuses hiervoor. Mocht je het vinden, laat het achter in een comment.

Wel bedacht ik dat bij deze combinatie wel kabeljauw pasten. Over het algemeen maak ik het liefst babyhapjes met zalm, naar mijn idee zitten daar gewoon meer bouwstoffen voor de kleine in dan andere vissen vooral witvissen. Ik had echter bedacht ik ga vissticks voor de kleine maken (moet ik altijd nog doen overigens, wie weet is morgen die dag!) dus besloot ik in ieder geval wat kabeljauw aan dit gerecht toe te voegen voor een lekker vis maaltje.

Steps

1
Done

Schil de pompoen en pastinaak en snij ze in stukjes.

Schil de gember en snij het heel klein.

2
Done

Snij de kabeljauw in kleine stukjes.

3
Done

Kook of stoom de groenten en vis 20 minuten.

Bewaar 3 etlp kookvocht en giet de rest af.
Pureer de groenten en vis zo fijn als je zelf wilt.

4
Done

Bewaren:

- Koelkast: 3 dagen
- Vriezer: 2 maanden

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Pompoen Muffin (Babies Kitchen)
previous
Pompoen Muffins
next
Linzen met Bietjes en Wortels

Add Your Comment