Spinnenweb Pannenkoeken

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 gram bloem
500 ml melk (plantaardig)
2 eieren
1/4 theelepel/snufje zout
boter of olie
blauwe bessen
poedersuiker

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

*Deze post bevat affiliate links. 

Spinnenweb Pannenkoeken

Heb jij een poffertjes doseerfles in huis? Maak dan eens met pannenkoekenbeslag deze onwijs griezelige spinnenweb pannenkoeken. Let wel op dat je geen spin erbij op eet!

Marcel was een paar dagen van huis en dus besloot ik met de kinderen poffertjes te eten. Echter hadden we veelte veel beslag gemaakt. Gelukkig vonden de kinderen dat niet heel erg toen ik de volgende dag met het beslag spinnenweb pannenkoeken voor ze maakte met bosbessen spinnen erop.

Het belangrijkste is dat je een pan met anti aanbaklaag hebt en een doseerfles hebt (hieronder heb ik er een gelinkt). Met die doseerfles kun je hele leuke pannenkoeken figuren maken. Al is de eerste altijd even oefenen. Het is natuurlijk iets meer werk dan de gewone pannenkoek, maar de kids vinden het zeker leuk.

 

 

 

Steps

1
Done

In een kom mix de bloem, zout, melk en de eieren. Mix alles goed door elkaar zo dat er geen klontjes in het beslag zit.| Schenk het beslag in de doseerfles. |

2
Done

Smelt een klontje boter in de pannenkoekenpan. | Maak met het beslag door de doseerfles een plus in de pan en daarna een kruis er op. Maak vervolgens een klein en een groter rondje om de lijnen aan elkaar te linken. | Laat het beslag 3-4 minuten staan tot het droog begint te worden. | Draai het spinnenweb voorzichtig om met een platte spatel. | Bak de pannenkoeken nog 2 minuten. |

3
Done

Serveer de pannenkoeken met poedersuiker en maak van de blauwe bessen kleine spinnen erop.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Vampieren Jelly - Kidshoekje.nl
previous
Vampieren Jelly Pudding
Monster Blondies - Kidshoekje.nl
next
Monster Blondies

Add Your Comment