Vampieren Jelly Pudding

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 pakjes (à 95 gram) Jelly Pudding Aardbei
1 pak (à 25 gram) suikeroogjes
1 rode decoratiestift
4 Dracula snoeptanden

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Op zoek naar een griezelig en bloeddorstig toetje waar je, je tanden in wilt zetten? Maak eens deze Vampieren Jelly Pudding perfect voor elke Halloween Party.

Vampieren Jelly Pudding

Voor de feestdagen ga ik altijd in brainstorm modus. Ik probeer te denken wat valt in thema’s. Ik kijk wat rond op Pinterest en Instagram voor inspiratie om zo leuke nieuwe recepten voor de blog te verzinnen. Soms zijn het mijn manier van een recept die ik wel eens voorbij heb zien komen en soms vloept er op eens een geniaal idee in mijn hoofd. Zo ook bij dit pudding recept.

Uit het niets bedacht ik dat ik een rode pudding wou maken met er iets in. Dat laatste was nog al een uitdaging, want hoe krijg je er iets in: zonder dat het naar de bodem zakt of dat het smelt. Geloof mij ik het beide geprobeerd. Poging 3 bleek iets succesvoller en de manier om te gaan. Ja de suikeroogjes gingen wel iets afgeven en vervangen, maar die zwarte vegen hadden wel iets creapy. En creapy is perfect bij Halloween.

Nog wat decoratie voor de rand en je hebt een onwijs makkelijk recept voor Halloween klaar. Mijn kids vonden het geweldig en heel lekker in elk geval!

 

Ingrediënten toegelicht:

Jelly PuddingDr. Oetker Jelly Pudding Aardbei
SuikeroogjesDr. Oetker Suikeroogjes
Rode decoratiestiftDr. Oetker Decoratie Stiftern
Dracula Tanden Trolli Dracula Snoep Action

 


Bekijk ook eens:

Steps

1
Done

Bereid de Jelly Pudding voor volgens de aanwijzing van de verpakking. | Schenk de pudding in 4 glazen. | Zet de pudding voor 1 uur in de koelkast. |

2
Done

Haal de pudding uit de koelkast en duw wat van de snoepogen in de nog niet stevige pudding met een satéprikker. | Zet de pudding nog minimaal 1 uur in de koelkast. |

3
Done

Voor serveren doe nog wat ogen op de pudding.| Maak met de rode decoratiestift druppelend bloed op de rand van de glazen. | Zet een van de dracula tanden op de rand van een glas.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Pompoenbrood - Kidshoekje.nl
previous
Pompoenbrood
Spinnenweb Pannenkoeken - Kidshoekje.nl
next
Spinnenweb Pannenkoeken

Add Your Comment