Vijg en Perenmoes [Babyvoeding]

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

3 Peer
2 Vijg

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

6+ maanden

Directions

Vijg en Perenmoes

Het is vol op Appels en Peren seizoen. Er zijn tal van locaties in het land waar je zelf appels en peren kunt plukken. Mocht je natuurlijk niet zelf een boom in de tuin hebben staan. Wij hebben er helaas niet echt plek voor in de tuin, maar maken graag een uitje naar een boerderij met een pluktuin als Olmenhorst. Een paar weken terug is precies dat wat wij hebben gedaan. Tijd dus om wat lekkere dingen te maken met appels en peren. Een standaard recept is appelmoes, maar dit keer met nog wat vijgen in huis besloot ik Vijg en Perenmoes te maken. Eens wat anders, net zo lekker en helemaal passend bij het seizoen.

Een lekker fruithapje voor jouw baby, maar voor iedereen die van appelmoes bij het eten houdt is dit zeker een aanrader. Aan Parker en Logan wil ik dit ook gewoon in een knijpzakje geven als smoothie of in elk geval een lekker tussendoortje. Lekker voor jong en oud.


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Schil de peren en vijgen. | Verwijder het klokhuis van de peer en snij de peren en vijgen in stukjes.

2
Done

Stoom of Kook de peren en de vijgen in 5 minuten gaar. | Bewaar 2 etlp kookvocht en giet de rest af. | Pureer de peer met vijgen glad. |

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Het Zandkasteel Taart | Babies Kitchen
previous
Het Zandkasteel Taart
Pumpkin Spice Pancakes - Kidshoekje.nl
next
Pumpkin Spice Pancakes

Add Your Comment