• Home
  • IJs
  • Zoet Zure IJs Druiven (TIKTOK Food)

Zoet Zure IJs Druiven (TIKTOK Food)

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400 gram witte druiven
2 ,5 theelepel jelly pudding
hersluitbaar zakje of bakje

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Als je wel eens naar Amerika bent geweest ken je misschien wel de snoepjes ‘sour patch kids’. Daar doet deze zomerse snack ‘Zoet Zure IJs Druiven’ aan denken.

Zoet Zure IJs Druiven

Op mijn telefoon heb ik de Tik Tok app. Ik deel er zelf geen filmpjes op, maar vind het heerlijk om zelf filmpjes op te kijken. Ik bedoel ik vind het maken van een Reel op Instagram al heel veel werk. Laat staat dan ik ook nog een Tik Tok account ga bijhouden. Op Tik Tok zie je 1001 soorten filmpjes voorbij komen en als je enige foodblog volgt, dan zal je vast wel eens de ‘TikTok Pasta‘ voorbij hebben zien komen. Van de week zag ik een nieuwe snack voorbij komen, die bestaat uit 2 ingrediënten, heerlijk verkoelend is voor de zomer en tevens perfect voor kinderen vanaf 4 jaar: zoet zure ijs druiven.

Je neemt een hersluitbaar zakje of pakje. Vult deze met druiven en wat Jelly Pudding Aardbeien poeder. Sluiten, schudden en de vriezer in. Het resultaat is bevroren druiven die smaken naar Sour Patch Kids. Een populair snoepje uit america met zure poeder/suiker om het snoepje maar het snoepje zelf is lekker zoet. Het effect van deze druiven is net anders om, maar wel echt heel erg lekker. Terwijl ik dit type zit ik te denken, misschien kan je het ook wel in een glas water of limonade doen. Dat moet ik even testen, maar wij zijn in elk geval fan van deze nieuwe Tik Tok food hack.

 

Ingrediënten uitgelicht:

Jelly Pudding Aardbeien – Kant-en-klaar pudding zakje van Dr. Oetker vaak te vinden bij de taartspullen.

Steps

1
Done

Was de druiven en haal ze van de tak. Droog de druiven iets. | Doe de druiven in een hersluitbaar zakje of bakje. | Doe de jelly pudding poeder bij de druiven. | Sluit het zakje of bakje en schud de poeder goed door de druiven. | Zet de druiven minimaal 2 uur in de vriezer. |

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Granaatappel Salade - Kidshoekje.nl
previous
Granaatappel Salade
Blueberry Banana Smoothie - Kidshoekje.nl
next
Blueberry Banana Smoothie

Add Your Comment