Zoete Monster Wraps

0 0
Zoete Monster Wraps

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 tortilla
1 banaan
pindakaas
rode jam
snoepoogjes

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Zoete Monster Wraps

De laatste tijd vragen mijn kinderen steeds vaker om wraps voor lunch in plaats van brood. Ze willen gewoon eens wat anders en wraps zijn dan natuurlijk makkelijk en lekker alternatief. Omdat het bijna Halloween is, besloot ik mijn dochter eens te verrassen met deze zoete monster wraps. Griezelig en lekker althans als je van pindakaas met jam houdt.

Op de wrap zit pindakaas met jam en de wrap wikkel je vervolgens om een banaan heen. Alleen nog plakjes snijden wat snoep oogjes er op en je hebt hele griezelige zoete monster wraps. Uiteraard kun je ook andere smeersels erop doen of alleen banaan als je kind dat liever hebt. De rode jam zorgt echter voor een nog griezeliger effect.

Uiteraard kunnen de wraps ook perfect als traktatie voor op school of een Halloweenfeestje. Nieuwsgierig hoe je precies deze wrap maakt, voor NomNomKids maakte ik er een video van voor op hun Instagram pagina.

Steps

1
Done

Smeer de tortilla in met een laag pindakaas en een laag jam. | Leg een geschilde banaan op de tortilla en rol de tortilla om de banaan. | Snijd de wrap in plakjes van 2-3 CM. | Plak met wat jam of pindakaas de snoep oogjes op de banaan kant. | Serveer direct of doe ze in de broodtrommel.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Spaghetti met Peer en Bietjes - Kidshoekje.nl
previous
Spaghetti met Peer en Bietjes
Halloween Monster Halloween Monster Rice Krispie Treats - Kidshoekje.nl
next
Halloween Monster Rice Krispie Treats

Add Your Comment