400 gram pompoen | |
600 gram aardappels (kruimig) | |
400 gram andijvie | |
1/4 theelepel zout |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
1
Done
|
Schil de pompoen en snij in blokjes. | Schil de aardappels en snij in stukken. | Doe de pompoen en de aardappel samen in een pan met ruime hoeveelheid water. | Breng de pan water aan de kook met het snufje zout. | Zet het vuur op middelhoog en laat de aardappels 20 minuten koken tot zowel de aardappels als de pompoen zacht zijn. | Giet de pompoen met de aardappels af en pureer. | |
2
Done
|
Doe de andijvie in een pan met een flinke laag water. | Breng het water aan de kook en laat de andijvie slinken in 5 minuten. | Giet de andijvie af. | Roer de andijvie door de gepureerde aardappel en pompoen. | Serveer direct! |