Eetbare Kerstkrans Borrelplank

0 0
Eetbare Kerstkrans Borrelplank

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

worstenbroodjes krans
cherrytomaten
mini mozzarella's
basilicum
cocktail prikkers
komkommer
jong belegen kaas
mature cheddar

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Eetbare Kerstkrans Borrelplank

Hier op Kidshoekje doen we niet als of en zijn we zo eerlijk mogelijk, dus ik kan je in alle eerlijkheid vertellen dat we deze heerlijke kerst borrelplank aten op 5 december. Inderdaad tijdens pakjesavond aten wij deze eetbare kerstkrans borrelplank. Hoezo? Als je een blog hebt en vooral een foodblog, moet je vaak best wat vooruit werken. Nou lukt dat mij nooit rond de feestdagen, maar uiteraard zijn er uitzonderingen.

Op pakjesavond en kerstavond doen wij altijd borrelhapjes, borrelplanken en/of tapas. Nu besloot ik vast een gezellige borrelplank voor kerstmis uit te proberen. Aller eerst maakte ik een kerstkrans van worstenbroodjes. Wat altijd een succes is bij kinderen en de perfecte basis voor een gezellige kerst charcuterie. Vervolgens maakte ik tomaten en mozzarella spiesjes waar ik nog wat basilicum als garnering op deed. Nou kun je per stokje een blaadje basilicum doen, maar mijn kinderen leggen die vaak weg, dus is dit een makkelijke manier om het te doen.

Ik maakte vervolgens de eetbare krans af met wat plakjes komkommer en blokjes kaas. Voor de kaas koos ik jong belegen en gerijpte cheddar kaas. Uiteraard kun je elke hartige kaas, die je wilt hiervoor kiezen. Uiteraard ging de hele borrelplank op. We aten het met zijn vieren op. Uiteraard kun je de plank altijd nog aanvullen met andere laagjes, maar dit is een heerlijke kidsproof borrelplank.

 

Klik hier voor het recept voor de worstenbroodjes kerstkrans. 

Steps

1
Done

Maak de woretenbroodjes krans, indien dit nog niet is gedaan. (Klik hier boven de link.) | Leg de krans in het midden van de borrelplank.

2
Done

Was de tomaten. | Neem een cocktailprikker en doe er één tomaat en een mini mozzarella op. | Leg de stokjes in het midden van de krans. | Was de basilicum blaadjes en leg deze op de mozzarella stokjes. |

3
Done

Was de komkommer en snijd in plakjes. | Leg de komkommer plakjes rondom de wortenbroodjes krans. |

4
Done

Snijd beide hartige kazen in kleine blokjes. | Leg de twee hartige kaasblokjes rond om tussen de komkommerplakjes. | Serveer de borrelplank direct.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Twisted Suikerkoekjes - Kidshoekje.nl
previous
Twisted Suikerkoekjes
Rudolf Chocolade Suikerkoekjes - Kidshoekje.nl
next
Rudolf Chocolade Suikerkoekjes

Add Your Comment