Hummus met Komkommer Wrap

1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

6 tortilla wrap
100 gram hummus
1 komkommer
huishoudfolie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Hummus met Komkommer Wrap

Mijn kinderen lijken een lief-haat verhouding te hebben met hummus. Het ene moment eten ze binnen één dag met rauwkost of op brood en crackers een hele bak leeg. Het andere moment lusten ze het opeens niet meer. Deze zomer hebben beide kids hun liefde weer terug gevonden. Namen we snacks of een picknick mee, dan ging er ook hummus mee. Vorige week was het weer eindelijk eens wat meer zomers en besloten de kinderen en ik een picknick in de tuin te doen. Voor de picknick maakte ik onder andere een hummus met komkommer wrap.  Drie dingen die beide kids heerlijk vinden: hummus, tortilla wrap en komkommer, dat moet wel een succes worden. Toch?! Waar Parker (3 jaar) alle losse componenten heerlijk vind, trok ze hier haar neus voor op. Logan daarin tegen vond het heerlijk en at een hele wrap in zijn eentje.

Toen ik vroeg of hij het ook wel eens mee naar school wou, kwam er een enthousiaste JA! Een fijn nieuw alternatief voor de boterham en tevens vegetarisch. Volg je al een tijdje Kidshoekje, dan weet je misschien dat wij dit jaar voor 90% van de tijd vegetarisch eten, maar naar school hebben de kinderen vaak gewoon nog worst. Hummus werkt natuurlijk prima op brood, maar is op een wrap wel veel lekkerder. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit! Ik weet dus al één ding wat ik volgende week weer in de broodtrommel naar school moet doen.

 

Mocht je op zoek naar naar nog meer tips voor de lunchtrommel? Aan het einde van de week deel ik wat algemene tips en een lijst met recepten van Kidshoekje, die perfect zijn in de broodtrommel naar school.

Steps

1
Done

Was de komkommer en droog hem. | Met een schilmesje, schil stroken komkommer. |

2
Done

Let de trotilla wrap op een snij plank. | Smeer de tortilla in met hummus. | Leg in het midden een brede strook komkommer. Doe bij dun gesneden komkommers, twee lagen. | Rol de wrap op. |

Indien je niet direct gaat eten, rol de wrap op in huishoudfolie en bewaar in de koelkast. | Anders kun je de wrap in 6 stukken snijden.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Vegetarische Orzo met cannellinibonen - Kidshoekje.nl Recept
previous
Orzo met Cannellini Bonen
Fristi Smoothie - Kidshoekje.nl
next
Fristi Smoothie

Add Your Comment