Kids Sinterklaas Snackplank

0 0
Kids Sinterklaas Snackplank

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 Mandarijnen
6-8 Snack Komkommers
200 gram Snack Tomaten
Sinterklaas Zoete Trialmix

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Kids Sinterklaas Snackplank

Voor de intocht van Sinterklaas maakte ik een zoete Sinterklaas plank, die ik op Instagram en TikTok deelde. Vooral op TikTok ontplofte de aantal views van de video. Wat mij motiveerde om vaker borrelplankjes te maken en de video’s hier van te delen. Enige nadeel. Ik maak mijn borrelplanken vaak ’s avonds en in de winter is dat een DRAMA! Het is gewoon donker in huis en zelfs met mijn extra foto lampen, ziet het er niet altijd even mooi uit. Vorige week vierde Logan zijn kinderfeestje en hiervoor besloot ik een Kids Sinterklaas Snackplank te maken. Een borrelplank met wat gezonde snack en mijn Sinterklaas Zoet Trailmix. Nou die hele borrelplank ging leeg! Het enige wat nog een beetje overbleef waren de amandelen. Wat te begrijpen is al kinderen dat niet kennen of willen eten.

Maar wat lag er op de plank? Ik wou een mix maken van wat gezonde rauwkost en fruit met wat zoetigheid. Het was immers voor Logan’s kinderfeestje en op kinderfeestjes mag ook wel wat zoetigheid als je het mij vraagt. Het gaat immers om balans!

Als eerste deed ik er twee mandarijnen op die ik wel lost maakte. Nu kreeg ik op TikTok de comment ‘die witte vellen mogen er wel af’, maar we voeden geen prins- en prinsessen op, ze kunnen die er zelf afhalen of gewoon prima opeten! Vervolgens deed ik twee stapels mini komkommers en deed in het midden een rivier van de Sinterklaas Zoete Trailemix (recept). De rest van de gaten vulde ik op met nog wat snack tomaten. Het was een plankje voor 6 kinderen en ze hebben er van genoten. Dat is het aller belangrijkste!

 

@kidshoekje.nl Sinterklaas Snack Borrelplank / Charcuterie. Een zoete borrelplank met ook hartige en gezonde groente. Perfect voor Sinterklaas Pakjesavond. #Sinterklaas #borrelplank #zoeteborrelplank #pepernoten #sweetcharcuterieboard #charcuterie #snackbordje ♬ Heart warm ♡ Happy, love, happy BGM(1061503) – Ney

Steps

1
Done

Pel de mandarijnen en haal de partjes los. | Was de snack komkommers en tomaten en zorg dat ze droog zijn. | Maak eventueel de Trailmix.

2
Done

Leg als eerste de manderijnen partjes en de komkommers neer op de borrelplank. | Verdeel de Trailmix als een rivier over de borrelplank. | Vul de lege plekken met snack tomaten. | Serveer direct!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Sinterklaas Speculaas Tompouce - Kidshoekje.nl
previous
Speculaas Tompouce
Bladderdeeg Pizza Mijters - Kidshoekje.nl
next
Bladderdeeg Pizza Mijter

Add Your Comment