Speculaas Tompouce

0 0
Speculaas Tompouce

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Banketbakkersroom
2 Speculaas
Speculoos
Mini Chocolade Letters

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Speculaas Tompouce

Nederland is al weken in totale Tompouce gekte beland. Snap ik het? Ja en Nee! Ja, want banketbakkersroom is ontzettend lekker op een croissant of oliebol. Ik doe het al jaren. Nee, want het is helemaal niet zo nieuw. Al jaren zijn er bakkers en dergelijke die soort gelijk iets verkopen, alleen dan misschien niet met dat roze glazuurlaagje. Vervolgens kwamen de 1000+1 varianten op topouce varianten. En sinds vorig jaar liep ik al met het idee om voor Sinterklaas een Speculaas Tompouce te maken. Deze hype, bracht me dus om het echt eens te doen en wel voor Nom Nom Kids. Ik moest namelijk nog een reel voor hun Instagram account maken en waarom niet een speculaas tompouce!

De video kun je inmiddels vinden op het Instagram account van Nom Nom Kids NL (@nomnomkidsNL), maar ik vond ze zo lekker (at beide op vertel ik hier schaamteloos) dat ik het ook heel graag hier wou delen. Dus bij deze het Nom Nom Kids recept voor Speculaas Tompouce, die ik maakte!

Voor de Banketbakkersroom gebruikte ik de Dr. Oetker Mix voor banketbakkersroom, die ik in de supermarkt kocht. Uiteraard kun je ook een andere gebruiken of eventueel goed opgeklopte slagroom als je dat lekkerder vindt.

Een waarschuwing, ze zijn rommelig om te eten, maar zo onwijs lekker dat je er zeker minimaal 2 wilt.

Steps

1
Done

Doe de speculoos in een hitte bestendige kom. | Smelt de speculoos in de magnetron voor 30 seconden. | Doe de banketbakkersroom in een spuitzak.

2
Done

Neem een speculaas. | Spuit hier een laag banketbakkersroom op. | Neem de andere speculaas en dip deze in de speculoos. | Doe de in speculoos gedipte speculaas op de banketbakkersroom. | Decoreer met 1 of 2 mini chocolade letters. | Serveer direct!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Soep Brood-Borrelplank - Kidshoekje.nl
previous
Soep Brood-Borrelplank
Kids Sinterklaas Snack Plank
next
Kids Sinterklaas Snackplank

Add Your Comment