Soep Brood-Borrelplank

0 0
Soep Brood-Borrelplank

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

OER-Brood
Crackers
Nori Snacks
Zoute Stengels
Hummus
Kruiden Boter
Parmezaanse Kaas
Geraspte Kaas (oud of jong)
Cherry/Snack Tomaten
Avocado
Olijven plakjes
Soep naar Keuze

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Van OerChef ontving ik twee van hun broodmixen om te testen. Tijdens het maken van het brood, kwam ik er achter dat deze perfect zou zijn voor bij een soepje en met de komende Pakjesavond besloot ik daarom een Soep Brood-Borrelplank te maken.

Wat is een Soep Brood-Borrelplank

Ik zit helemaal in mijn borrelplank/charcuterie fase. Volg je mij op TikTok dan zal je vast mijn borrelplankjes al voorbij hebben zien komen. Ook voor deze borrelplank had ik een video gemaakt, maar helaas kwam ik er iets te laat achter dat hij niet goed erop stond. Maar wat is dit nou voor een borrelplank. Ik dacht soep is een gerecht wat vaak voor grote groepen wordt gemaakt. Maar je eet er vaak wat bij en soms maak je het ook nog eens eigen door kruiden of andere ingrediënten. Waarom dan dit niet mooi op een plank doen en een Soep Brood-Borrelplank maken.

Op de plank had ik naast het brood dat ik van de OERCHEF broodmix maakte ook nog crackers, nori snacks en zoute stengels gedaan. Allemaal lekker om bij je soep te eten of in je soep te dopen. Voor erop of bij had ik ook nog wat kruidenboter en humus in een bakje. Voor in de soep lag nog op de plank; Parmezaan, Tomaten, Avocado, Olijven en Geraspte Kaas. Iedereen kan zo hun eigen soep samenstellen. De bamboe bakjes die ik gebruikten voor de kruidenboter en humus heb ik van de ACTION.

Voor bij mijn Soep Borrelplank maakte ik een Courgette Soep (recept), maar uiteraard kun je elke soep die jij wilt erbij serveren en natuurlijk ook aanpassingen maken aan de brood-borrelplank.

Oerchef Soep Borrelplank - Kidshoekje.nl

Bekijk de volgende bijhorende posts en recepten:

 


Deze post bevat ontvangen producten.

Steps

1
Done

Was de tomaten en halveer. | Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd in grote blokjes. | Snijd het brood in plakken. | Doe de hummus en kruidenboten in bakjes. | Leg alles pas op de borrelplank voor dat je het gaat serveren. |

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Sinterklaas Zoete Trailmix - Kidshoekje.nl
previous
Sinterklaas Zoete Trailmix
Sinterklaas Speculaas Tompouce - Kidshoekje.nl
next
Speculaas Tompouce

Add Your Comment