‘No Ice Cream’ Berry Milkshake

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

130 gram roodfruit en bessen (diepvries)
250 ml melk (plantaardig of zuivel)
125 ml kokoswater (met of zonder smaak)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Zomersdrankje

Directions

‘No Ice Cream’ Berry Milkshake

Nu ik zwanger ben, betekend dat niet dat ik alles wat los en vast zit eet. Ik ben niet iemand die het excuus ‘Ik eet voor twee’ gebruikt.  Toch vindt ik het soms minder erg als ik wat extra chocolade of een chipje eet. Met het warme weer van de afgelopen dagen had ik gister gewoon zin in een milkshake. Echter na al een (flink) stuk chocolade en een bapao kon ik een milkshake niet aan mijzelf verantwoorden. Ik besloot daarom een gezondere variant voor mijzelf te maken, een no ice cream berry milkshake.

Wij hebben altijd wel diepvries fruit in de vriezer liggen. Handig voor smoothies, als ik iets wil bakken, om nice cream of een no ice cream milkshake te maken! Als je diepvries fruit pureert heeft het een ijsachtige structuur. Het maakt de milkshake misschien iets minder roming, maar zeker niet minder lekker. Voor de milk in de milkshake gebruikte ik ‘lactose-vrije’melk. Iets wat wij altijd in huis hebben. Uiteraard kun je een melk product gebruiken die jij zelf wil: soya melk, havermelk, amandelmelk of gewone koe melk. Uiteraard bepaald welke melk je gebruikt wel de smaak iets, proef dus vooral of je meer melk of kokoswater gebruikt.

Koken met je Kids 

Maakt je no ice cream milkshake extra spectaculair met een leuke fruit prikker!

Steps

1
Done

Meng het diepvries fruit, melk en kokoswater in een blender en pureer alles door elkaar. Is de 'no ice cream' milkshake niet vloeibaar genoeg, voeg dan nog wat melk of kokoswater toe.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Sesam gehaktballetjes (Babies Kitchen)
previous
Sesam gehaktballetjes
hasselback aardappelen (Babies Kitchen)
next
Hasselback Aardappelen

Add Your Comment