OREO IJsberen Lolly’s

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

12 OREO omhuld met witte chocolade
24 decoratie oogjes
M&M's
decoratie stiften (voorkeur: wit)
12 lolly stokjes

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Winterse Traktatie

Directions

Deze OREO IJsberen lolly’s zijn de makkelijke koekjes op een stokje om in de kerstvakantie te maken met je kinderen. Tevens heel leuk als traktatie ook.

OREO IJsberen Lolly’s

Toen ik deze ijsberen lolly’s maakten voor Logan zijn verjaardag als presentje. Dacht ik oh dit ga ik delen rond de kerst hartstikke leuk als traktatie voor op school of het kerstdiner. Niet denken dat er helemaal geen kerstdiner of iets meer zou zijn, of dat de school zo vroeg dicht zouden gaan. Nederland zit weer vijf weken in lockdown. Gelukkig zijn deze koekjes niet alleen leuk als traktatie of presentje. Ze zijn ook gewoon heel leuk om samen te maken. En ook nog eens heel makkelijk.

Je kunt wel zeggen: Het perfecte kerstkoekje voor ouders die niet houden van bakken. Of zeggen dat ze het niet kunnen. Wat ik overigens altijd onzin vind: je vind het gewoon niet leuk om te doen of hebt er gewoon geen geduld voor. Herkenbaar dat geduld want dat heb ik ook niet altijd. Zeker niet met kinderen.

Mocht je dus nog wat zoeken om te doen met de kinderen deze kerstvakantie, dan is dit koekje de tip! Lekker freubelen en kerstlolly koekjes maken.


Klik hier om te zien welke OREO koekjes ik heb gebruikt

 


Maak je dit of een van de andere kidshoekje.nl recepten? Deel het vooral op de socials. Zie ik het voorbij komen met de #kidshoekjenl of tag je mij @kidshoekje. Dan deel ik het uiteraard

Steps

1
Done

Steek voorzichtig het lollystokje een stukje in de OREO. | Halveer een M&M voor de oren. | Doe wat witte decoratiestift op elke helft en plak de oren. | Doe op een M&M voor de neus ook een beetje witte decoratiestift en plak die in het midden van de OREO. | Doe op twee decoratie ogen wat decoratiestift en plak de ogen tussen de neus en de oren. | Laat de lolly's rusten voor je ze uitdeelt zodat de decoratiestift kan harden.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Kerstlichtjes Koekjes [kidshoekje.nl]
previous
Kerstlichtjes Koekjes
Crumpets [kidshoekje.nl]
next
Crumpets

Add Your Comment