Paaseieren Rice Krispies Snacks

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

150 gram Rice Krispies
40 gram Boter (ongezout)
130 gram marshmallows
Paas of Lente Sprinkles/Decoratie hagel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pasen

Directions

Paaseieren Rice Krispies Snacks

Rice Krispies is een cornflakes die je in Nederland bij andere andere Kellogs cornflakes kunt vinden. Denk maar aan de verpakking met de drie elfjes of kabouters (wat ze ook mogen zijn). De cornflakes zelf vind ik niet zo bijzonder. Waarom ik ze wel in huis haal is voor een van mijn favoriete kindersnacks: Rice Krispie treats. In Amerika immens populair. Hier wat minder. Ze zijn ook echt niet gezond. Het bestaat ook alleen uit Rice Krispies en Marshmallows. Juist SUIKER! Maakt niet uit soms toch. Af en toe moet het kunnen. Zoals met de feestdagen. Daarom maakte ik voor de paasdagen Paaseieren Rice Krispies Snacks. Rice Krispie repen in de vorm van eieren met vrolijke paas sprinkles erdoorheen.

Het zal jullie uiteraard niet verbazen als ik vertel dat de snacks super snel op waren. En dan niet door de kids want die mogen er 1 per dag. Nee deze mama kon er gewoon niet vanaf blijven. GUILTY! Dan nog maar een batch maken. Want ingewikkeld is het absoluut niet.

Voor meer paas recepten klik hier

 


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Doe de marshmallows met de boter (in blokjes gesneden) in een magnetron bestendige kom. Zet de marshmallows en boter in de magnetron voor 1,5 -2 minuten tot de marshmallows goed omhoog gepoft zijn. Let op dat de marshmallows niet verbranden!

2
Done

Roer kort de marshmallows en boter door elkaar en roer vervolgens de Rice Krispies en de sprinkles er doorheen.

3
Done

Leg een stuk bakpapier op het aanrecht/grote snijplank/bakplaat en stort de Rice Krispies erop. Druk het mengsel plat (hoogte van ongeveer 2 cm dik). Laat het even 10 minuten afkoelen en snij dan met een koekjesvorm van een ei, de eieren uit de Rice Krispies. Laat de Rice Krispies snacks in de koelkast hard worden en genietse!

Je hoeft de snacks niet in de koelkast te bewaren. Dit kan gewoon in een luchtdichte bak.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

witte honing bolletjes | Babies Kitchen
previous
Witte Honing Bolletjes
Paas Suikerkoekjes | Babies Kitchen
next
Paas Suikerkoekjes

Add Your Comment