Pompoen-Andijviestamppot

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400 gram pompoen
600 gram aardappels (kruimig)
400 gram andijvie
1/4 theelepel zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Steps

1
Done

Schil de pompoen en snij in blokjes. | Schil de aardappels en snij in stukken. | Doe de pompoen en de aardappel samen in een pan met ruime hoeveelheid water. | Breng de pan water aan de kook met het snufje zout. | Zet het vuur op middelhoog en laat de aardappels 20 minuten koken tot zowel de aardappels als de pompoen zacht zijn. | Giet de pompoen met de aardappels af en pureer. |

2
Done

Doe de andijvie in een pan met een flinke laag water. | Breng het water aan de kook en laat de andijvie slinken in 5 minuten. | Giet de andijvie af. | Roer de andijvie door de gepureerde aardappel en pompoen. | Serveer direct!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Recept Aardappel-Preisoep - Kidshoekje.nl
previous
Aardappel-Preisoep
Banana-Nut Cruesli - Kidshoekje.nl
next
Banana-Nut Cruesli

Add Your Comment