S’Mores pakketjes van de BBQ

0 0
S’Mores pakketjes van de BBQ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Theebiscuits
Chocolade (puur, melk en/of wit)
Marshmallows
aluminiumfolie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

S’Mores pakketjes van de BBQ

Ik ben dol op marshmallows vooral om ze te roosteren na de barbecue. Helaas werkt het vooral lekker als je een kooltjes barbecue hebt en wij hebben een gas barbecue. Gelukkig heb ik inmiddels een heerlijke oplossing hiervoor: s’mores pakketjes van de bbq!

S’Mores ken je misschien wel uit Amerikaanse films en series. Het is een heerlijk zomers nagerecht, die vaak bij een kampvuur of na de barbecue wordt gemaakt. Een s’more bestaat uit: koekjes, chocolade en natuurlijk marshmallows!

Voor de koekjes gebruiken ze in Amerika vaak graham crackers. In alle eerlijkheid heb ik die nog nooit geproefd. Ik gebruik zelf altijd theebiscuit en dit werkt perfect.

Als het om de chocolade gaat kun je zelf kiezen wat jouw voorkeur is. Zo vind ik pure chocolade het lekkerste, maar mijn zoon die niet van chocolade houdt gaat voor de witte chocolade.

Het makken van deze s’mores pakketjes kost 5 minuten dus ideaal om snel te maken na een heerlijke barbecue.

 


Klik hier voor meer Barbecue Recepten

Steps

1
Done

Neem een groot stuk aluminiumfolie. | Leg hier op één theebiscuit. | Leg op de theebiscuit een stukje chocolade (net zo groot als het koekje). | Leg 1 of 2 marshmallows op de chocolade (afhankelijk van de grote van je mashmallows). | Leg één theebiscuit op de mashmallows. | Pak de koekjes stapel goed in met aluminiumfolie. |

2
Done

Leg het pakketje op de barbecue voor 4-5 minuten. | Draai eventueel halverwege om, zodat de koekjes niet verbranden. | Haal het pakkketje voorzichtig van de barbecue en laat iets afkoelen voor je hem open maakt. | Haal de aluminiumfolie van de s'more. Druk de koekjes wat aan elkaar en geniet!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Vegetarische Caesar Salade Wrap - Kidshoekje.nl
previous
Vegetarische Caesar Salade Wrap
Cajun Garnalen Spaghetti - Kidshoekje.nl
next
Cajun Garnalen Spaghetti

Add Your Comment