5 vellen bladerdeeg | |
20 gram geraspte kaas | |
In Huis |
|
bakplaat | |
bakpapier |
Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken
Pakjesavond een gezellige avond waar families en vrienden samen komen. Een Hollandse traditie vol met Hollandse gezelligheid, cadeautjes en lekker eten. Bij zo’n gezellige avond hoort vaak een makkelijke maaltijd wat in grote portie is te maken zoals soep. Of het nou tomatensoep met ballen is, kippensoep, minetrone soep of mijn favoriet courgette soep. Bij zo’n lekker soepje hoort ook wat te knabbelen en maak jouw pakjes avond nu nog feestelijker met deze staf soepstengels.
Maak ze samen met de kids het is een recept wat ik 5 minuten klaar kan zijn, maar samen bakken is uiteraard leuker. Je kunt een eigen draai geven aan de soepstengels: naturel, met kaas of met sesam- en maanzaadjes. Een lekkere knabbel voor bij de soep of gewoon op tafel.
1
Done
|
VoorbereidingVerwarm de oven op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. | Laat de bladerdeeg ontdooien. | |
2
Done
|
Snij de bladerdeeg in repen. Rol de bladerdeeg repen in de vorm van een staf door een kant iets op te rollen. | Zonder kaas: Leg de bladerdeeg staaf op de bakplaat. | Bak de soepstegels 10 minuten goudbruin in de oven. | Laat de staaf soepstengels afkoelen. |