Directions
TexMex Kaassaus
Als het om een goede cheddar kaassaus gaat koop ik deze over het algemeen gewoon kant-en-klaar in de supermarkt. Mits ik wel mijn favoriet kan vinden, die niet te pittig is. Nu hoor ik je denken: als je het zelf kan maken, waarom dan kopen? Een goede vette cheddar kaas vinden in Nederland is niet altijd makkelijk. Cheddar hoort gewoon bij TexMex en dus ook bij een goede TexMex kaassaus. Nu ik eindelijk een lekkere Cheddar vond (bij de Lidl) besloot ik eens zelf een cheddar kaassaus te maken. Uiteraard zou je ook een andere kaas kunnen gebruiken of een combinatie, maar dan is de smaak natuurlijk ook heel erg anders.
Deze kaassaus gebruik ik bijvoorbeeld in mijn Mexicaanse Lasagna of Crunch Wraps!
*dit recept stond eerst op Recepthoekje.nl (datum: 12-08-2019)
Steps
1
Done
|
In een sauspan smelt de boter en voeg de slagroom toe. | Breng het langzaam aan de kook en roer de cheddar er doorheen. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten. | Haal de pan van het vuur. | Serveer of gebruik direct! |