Watermeloen Smoothie

0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

350 gram watermeloen (zonder pit en schil)
1 banaan (zonder schil)
50 ml kokoswater
1 etlp havermout
2 etlp yoghurt (plantaardig of gewoon)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Watermeloen Smoothie

Als je de hoeveelheid fruit (en groente) ziet die ik op vrijdag koop, zul je denken: ‘Dat krijgt een familie van 4 met twee kleine kids onder de 5 toch nooit op?’ Dus wel. Op donderdag is soms nog de vraag of we voor donderdag en vrijdag nog wel genoeg hebben om Logan mee naar school te geven. En nou is het niet zo dat ik elke dag smoothies maak waar al het fruit erin gaat. Nope mijn kinderen eten niet netjes 2 à 3 stukjes fruit per dag. Die eten er minimaal 5 en dan nog eens snoeptomaten en groente bij het avondeten.

Vorige week had ik een grote watermeloen gekocht. Want als die eenmaal te koop zijn weet ik er wel raad mee. Ik kijk altijd heel goed naar het fruit en groente wat ik pak, als iedereen zou doen. Maar schijnbaar had Parker me teveel afgeleid of het was onderweg gebeurd want er zat een dikke deuk in de watermeloen. Thuis ging ik dus half overkop aan de slag met de meloen. Om in elk geval het beurse stuk er af te halen zodat het nou zou spreiden naar de rest van de watermeloen. Ik besloot daarom met de bananen die bijna weg liepen een watermeloen smoothie te maken. Logan was helemaal enthousiast want hij houdt van smoothies. Hij had daarom zelf zijn ideeën wat er in moest: watermeloen, banaan, yoghurt en…havermout en daar voegde ik dan nog lekker wat kokoswater aan toe. Hoezo havermout? Ja want papa zegt daar wordt je groot en sterk van. Prima! Extra vezels is nooit mis en die havermout proef je absoluut niet.

Resultaat? Lekker heerlijke romige watermeloen als een soort yoghurt watermeloen ijsje. (Ook een goed idee voor een recept!) absolute aanrader.

Babyvoeding: Ook geschikt voor baby’s vanaf 8 maanden


Maak je een van de recepten van Babies Kitchen en deel jij deze op social media? Vergeet dan niet @babieskitchennl en #babieskitchen te vermelden. Zo zie ik ook je bericht. Iets wat ik heel leuk vind!

Steps

1
Done

Voeg alle ingrediënten in een blender. | Pureer tot een smoothie.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

visstoof met quinoa | Babies Kitchen
previous
Visstoof met Quinoa
kokosrijst | babies kitchen
next
Kokosrijst

Add Your Comment