TexMex Kaassaus

0 0
TexMex Kaassaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

50 gram boter
250 ml slagroom (ongeklopt)
250 gram cheddar kaas (geraspt)

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

TexMex Kaassaus

Als het om een goede cheddar kaassaus gaat koop ik deze over het algemeen gewoon kant-en-klaar in de supermarkt. Mits ik wel mijn favoriet kan vinden, die niet te pittig is. Nu hoor ik je denken: als je het zelf kan maken, waarom dan kopen? Een goede vette cheddar kaas vinden in Nederland is niet altijd makkelijk. Cheddar hoort gewoon bij TexMex en dus ook bij een goede TexMex kaassaus. Nu ik eindelijk een lekkere Cheddar vond (bij de Lidl) besloot ik eens zelf een cheddar kaassaus te maken. Uiteraard zou je ook een andere kaas kunnen gebruiken of een combinatie, maar dan is de smaak natuurlijk ook heel erg anders.

Deze kaassaus gebruik ik bijvoorbeeld in mijn Mexicaanse Lasagna of Crunch Wraps!

 


*dit recept stond eerst op Recepthoekje.nl (datum: 12-08-2019)

Steps

1
Done

In een sauspan smelt de boter en voeg de slagroom toe. | Breng het langzaam aan de kook en roer de cheddar er doorheen. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten. | Haal de pan van het vuur. | Serveer of gebruik direct!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Honing Walnoten Cake - Kidshoekje.nl
previous
Honing Walnoten Cake
Crunch Wrap - Kidshoekje.nl
next
Crunch Wrap

Add Your Comment