Sinterklaas Bladerdeeg Borrelplank

0 0
Sinterklaas Bladerdeeg Borrelplank

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Staffen-Kaasstengels
Mijter Pizza's
Knacks in Bladerdeeg
Kaas Balletjes
Snack Tomaten
Snack Wortels

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Directions

Sinterklaas Bladerdeeg Borrelplank

Ik ben helemaal into de borrelplankjes maken. Het leukste vind ik om zoete borrelplankjes te maken, maar op TikTok kreeg ik het verzoek voor een Hartige Sinterklaas Borrelplank. Dat vond ik een leuke uitdaging en dus besloot ik wat verse bladerdeeg te kopen en bladerdeeghapjes voor een Sinterklaas bladerdeeg borrelplank te maken.

In eerste instantie twijfelde ik om een combinatie van zoet en hartig te maken, maar toen ik het idee van bladerdeeg had, kwam ik al heel ver. Met het bladerdeeg besloot ik voor het Sinterklaas thema: Pizza Mijters en Kaasstaffen te maken. Daarnaast had ik nog wat bladerdeeg over en maakte een kids favoriet: Knacks in bladerdeeg.

Om de plank op te vullen had ik bij de Lidl Kaasballetjes gevonden en deze vond ik wel lijken op pepernoten, al viel de smaak niet bij iedereen in de smaak. Volgens jaar heb ik daarom op mijn lijst al staan: Hartige Pepernoten! Daarnaast kan bij ons thuis geen hartige borrelplank zonder wat rauwkost en de rode kleur van de tomaten passen wel bij de Sint en dan natuurlijk met wat wortels voor het paard.

De borrelplank die ik maakte is voor 3-4 personen en moet je niet zien als maaltijd. Wij aten het namelijk wel als maaltijd en ik maakte erbij nog wat dumplings en gehaktballetjes.

Nu is de Sint bijna uit het land, dus ga ik snel over naar wat Kerst Borrelplankjes!

 

Recepten

 

Steps

1
Done

Bereid de bladerdeeg hapjes volgens de recepten. | Was de Wortels en Tomaten.

2
Done

Leg de Bladerdeeg hapjes op de borrelplank. Probeer met kleur te werken door de wortels, tomaten en pizza mijters te spreiden tussen de beige kleurige bladerdeeg hapjes en kaas balletjes. | De bladerdeeg hapjes zijn zowel warm als koud lekker!

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Kaasstengels Staf van Sinterklaas - Kidshoekje.nl
previous
Kaasstengel Staf van Sinterklaas
Zoete Intocht Sinterklaas Borrelplank - Kidshoekje.nl
next
Zoete Intocht Sinterklaas Borrelplank

Add Your Comment