Mais-aardappelpuree

1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

600 gram aardappel (kruimig)
400 gram mais (uit blik)
20 gram boter
20 ml melk

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

stamppot

Directions

Mais-aardappelpuree

“Mama, je hebt echt lekker gekookt!” dat zijn toch woorden die elke moeder graag hoort. Vooral als je zo iets simpels maakt als mais-aardappelpuree. Logan vond het zo lekker dat hij wel 3x vroeg om meer (2 borden vond ik wel genoeg). Eens weer een ander soort stamppot puree dacht ik en zelf ben ik helemaal dol op mais.

Bij de puree maakte ik zalm uit de oven (binnenkort op mijn andere blog), maar uiteraard kun je ook iets anders erbij serveren. Bijvoorbeeld vissticks of kipnuggets.

Wij zijn dus gek op stamppot of in elk geval Logan is er gek op, dus eten we het graag. Waar zou jij nog graag een stamppot van zien?

Steps

1
Done

Schil de aardappels en halveer. | Breng de aardappels in een pan met water aan de kook. Kook voor 20 minuten. | Voeg de laatste 5 minuten de mais (afgegoten) toe. | Giet de aardappels met mais af. | Pureer de aardappels en mais met wat melk en boter tot een smeuïg geheel.

wendy panse-moedt

Met een liefde voor eten en reizen, neem ik mijn kleine mee in een ontdekkingstocht in de wereld van lekker eten.

Pizzoccheri - Babies Kitchen recept
previous
Pizzoccheri (met tagliatelle)
Penne met cherrytomatensaus en gehaktballetjes - Babies Kitchen diner
next
Penne met cherrytomatensaus en gehaktballetjes

Add Your Comment